Over Il Giardino

 

31 jaar geleden openden mijn ouders Angelo en Tina di Rocco hun pizzeria in hartje Schaesberg (Landgraaf). Zij gaven het de naam Il Giardino, ofwel De Tuin. Dit vanwege de grote tuin die destijds nog achter het restaurant gelegen was. 

 

Ambachtelijk

 Hoewel de traditionele pizza’s in het vroegere Napels werden gemaakt, hebben wij bewust voor de variant uit Rome gekozen. Het verschil zit hem voornamelijk in de bodem die iets dunner en krokanter is. De opstaande rand is smaakvol en goudbruin. We staan er bovendien om bekend dat onze pizza’s rijkelijk gevuld zijn met vers gesneden ingrediënten. Je kunt het hele proces volgen, van pizza bolletje tot pizza op het bord of in de doos. Mensen zien hoe wij alles ter plekke vers klaarmaken !”

Familiebedrijf

“Enkele jaren geleden ben ik in het bedrijf van mijn ouders gestapt en heb in deze periode van hen het vak geleerd. Zeker toen mijn vader om gezondheidsredenen besloot een stapje terug te doen, ben ik meer en meer taken van hem gaan overnemen. Hij leerde mij onder andere het recept om een goede pizza te bakken. Samen met mijn moeder ben ik verantwoordelijk voor het bereiden van alle gerechten. In het weekend helpt ook mijn jongste broer mee, hetgeen ons een waar familiebedrijf maakt, waar wij enorm trots op zijn en zeker mijn vader vanwege het voortzetten van een geweldige ambachtelijke traditie.”

“Het 31 jarig bestaan van ons bedrijf is vooral te danken aan de kwaliteit van het eten. Zo maken wij vrijwel vanaf het begin gebruik van goede leveranciers, waaronder een plaatselijke slager, die ons voorziet van het beste vlees……en dat proef je.”.

 Wij hopen je snel te mogen verwelkomen!

 

Giuseppe di Rocco

Adres

 Pizzeria Il Giardino

Hoofdstraat 29
6372 CN Landgraaf
045-531 44 70

info@pizzeria-il-giardino.n

Openingstijden

MA – DI: Gesloten

WO - ZA: 16.00 - 22.00 uur

ZO: 16.00 - 22.00 uur

Keuken sluit om 21.00 uur

Wij hanteren 1 rekening per tafel.