Intens verdrietig, maar met diep respect voor de geweldige strijd die hij heeft geleverd om bij ons te blijven, delen wij u mee dat rustig is ingeslapen, onze lieve man en vader, Angelo.

Angelo was een bekend gezicht in Landgraaf. Natuurlijk bekend om zijn heerlijke pizza’s. Maar ook om zijn eenvoud, zijn grappige Italiaanse accent en zijn humor. Hij stond altijd klaar voor iedereen die hij kon helpen, al was het midden in de nacht.

Maar ik zag hem vooral als mijn trainer, mijn leraar, mijn beste vriend, mijn voorbeeld. Mijn vader.
Als de man die om 05.30 uur opstond om pizzadeeg te maken, inkopen te doen, alle voorbereidingen te treffen voor de zaak en vervolgens pizza’s te draaien tot s’avonds laat. Onvermoeid.
De man die ondanks alle drukte en stress toch elke zaterdag langs het voetbalveld super trots naar zijn zoon stond te kijken. Met een vanille sigaartje.
De man die altijd klaar stond voor zijn vrouw en kinderen. De man die advies en raad aan ons gaf tot aan zijn laatste dag.
De man die mij zijn eigen vak heeft geleerd, de man die mij op zijn plek liet werken, wat voor mij een hele eer was.
De man die mijn moeder, zus, broer en mij heeft geleerd NOOIT op te geven. Om van het leven te houden, elkaar lief te hebben, sterk te zijn en de kleine, simpele dingen te waarderen. Ja, mijn vader was een mooi mens, met een goed hart.

Helaas zijn het altijd de goede personen die ons veel te vroeg verlaten. Angelo heeft 5 jaar lang gestreden tegen een verschrikkelijke ziekte. Nooit vroeg hij : waarom ? Nee. Hij nam deze zware last gewoon op zijn schouders en heeft geweldig gestreden.
De pijn is niet te beschrijven. Maar elke dag die voorbij gaat is een dag dichter bij hem.

Riposa in pace pa ❤

Vanwege de maatregelen betreffende het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt de afscheidviering in besloten kring te laten plaatsvinden. Wij danken u voor alle steun en medeleven.

Il Giardino zal een tijdje dichtblijven om dit grote verlies te verwerken. De heropening hangt ook af van de toestand rondom het Coronavirus.
Wij houden u op de hoogte.

Giuseppe Di Rocco