Nieuws

Artikel over ons

Artikel over ons

Afgelopen week is er een leuk artikel verschenen in het Van Gestel horeca magazine. Het gaat over ons en onze nieuwe oven. Het artikel is ook online te lezen via de website van Van Gestel grootkeukentechniek.

Lieve Pap, ik hoop dat jij dit ook kan lezen.

Nieuwe oven bevalt goed !

Nieuwe oven bevalt goed !

We zijn nu ongeveer een maand verder en de nieuwe oven bevalt echt super !

Wat vinden jullie ? Hebben jullie al pizza’s uit de nieuwe oven geproefd ?!

 

Nieuwe oven

Nieuwe oven

Vanaf woensdag 6 april bakken wij onze pizza’s in onze nieuwe oven !

Wat vinden jullie ervan ?

Einde van een tijdperk

Einde van een tijdperk

Op 27 maart 2022 bakten wij voor het laatst in onze oude pizzaoven. Na 29 jaar komt er dan toch echt een einde aan.

Zelf heb ik er zo’n 9 jaar mee mogen werken en ik weet nog goed hoe mijn vader me voor het eerst vertelde waar ik op moest letten tijdens het bakken, zoals waar je de pizza’s neerlegt, hoe je ze draait, waar het warmste punt is enz. Zoveel emotie, zoveel herinneringen ! Herinneringen die we zullen blijven koesteren, maar tegelijk kijken we met een frisse blik naar de toekomst, hopelijk met jullie allen erbij !

Giuseppe Di Rocco

Openingstijden Feestdagen

Openingstijden Feestdagen

Wij zijn 24, 25 en 26 december gesloten.

31 december gesloten en 1 januari 2022 geopend vanaf 16.00 uur !

Wij wensen iedereen hele fijne dagen en alvast een mooi en gezond 2022 !