Nieuws

Openingstijden Feestdagen

Openingstijden Feestdagen

Wij zijn 24, 25 en 26 december gesloten.

31 december gesloten en 1 januari 2022 geopend vanaf 16.00 uur !

Wij wensen iedereen hele fijne dagen en alvast een mooi en gezond 2022 !

Vakantie

Vakantie

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 30 augustus t/m 21 september 2021.

Openingstijden Pasen

Openingstijden Pasen

Eerste Paasdag zijn wij geopend vanaf 16.00 uur voor het afhalen van onze gerechten. Bestellen kan via 045-5314470

Tweede Paasdag zijn wij gesloten. Wij wensen iedereen alvast hele fijne dagen en hopelijk zien we je snel weer !

Team Il Giardino

Wijziging te bestellen gerechten

Wijziging te bestellen gerechten

Wegens omstandigheden is het vandaag, woensdag 24 maart en morgen, donderdag 25 maart, alleen mogelijk om pizza’s en ovengerechten te bestellen. Wij zijn geopend vanaf 16.00 uur. Bestellen kan via 045-5314470

Wij danken u voor uw begrip. Hopelijk tot snel !!

Team Il Giardino

Cadeau

Cadeau

Enige tijd geleden hebben wij dit prachtige cadeau in ontvangst mogen nemen ! Een heel mooi, emotioneel gebaar van een paar goede vrienden.

Ik weet zeker dat Pa hem ook mooi vindt. Hartstikke bedankt !!

Giuseppe Di Rocco

Herinnering aan zomer 2013

Herinnering aan zomer 2013

Vaak brengt een foto je direct terug naar een moment of periode in je leven. Zoals deze, ook al is de kwaliteit niet super. Zomer 2013, met veel pijn en moeite het Havo diploma weten te behalen. Ik had geen idee welke vervolgopleiding ik moest kiezen. In overleg met mijn ouders besloot ik om “‘een jaar” te komen werken in de zaak. In die tijd heb ik het vak van mijn vader mogen leren. Een hele leuke en leerzame periode waar in ik samen met mijn ouders mocht knallen !

Achteraf gezien ook wel een goede keuze. Aangezien mijn vader ongeveer 1,5 jaar erna gezondheidsproblemen kreeg. Nu, bijna 8 jaar later sta ik er nog steeds met plezier en de passie die mijn vader mij heeft overgedragen. Helaas zonder mijn vader, maar als ik daar voor die oude oven sta, lijkt het alsof ik bij hem ben. Ik moet nog veel leren maar hoop dat mijn pizza’s in ieder geval een beetje in de buurt komen bij die van Angelo.

#memories #life #pizza

Cadeau voor Giuseppe

Cadeau voor Giuseppe

Afgelopen week heeft Giuseppe een prachtig cadeau gekregen van zijn vrienden Claudio, Kevin en Lars en zijn broer Luciano. Heren, nogmaals bedankt, deze krijgt een mooi plekje in de zaak !

Openingstijden Avondklok

Openingstijden Avondklok

Vanaf zaterdag 23 januari zijn wij geopend van woensdag t/m zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Het is dan mogelijk om onze gerechten af te halen. Helaas bezorgen wij niet.

Hopelijk tot snel !! Ciao !

Team Il Giardino

Pizza Luciano

Pizza Luciano

Dit is de Pizza Luciano. Een pizza met tomatensaus, mozzarella kaas, heerlijke Parmaham, verse rucola en Parmezaanse kaas. Een echte klassieker.

Wie komt hem proeven ?! Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag van 16.00 tot 21.00 uur.

Vol goede moed !

Vol goede moed !

2020 is voorbij, een moeilijk jaar. Vol pijn en verdriet door een immens verlies. Vol moeilijkheden die de corona-crisis met zich mee brengt, het was letterlijk vallen en opstaan.

Toch waren er ook mooie momenten. En wij zijn dan ook erg dankbaar voor het vertrouwen dat een ieder in ons is blijven houden gedurende het hele jaar, ondanks alles. Laten we hopen dat 2021 voor iedereen een mooi jaar zal worden in goede gezondheid omringd door familie en dierbaren.

Het restaurant is helaas nog steeds gesloten en niemand weet wanneer we weer open mogen, maar laten we met z’n allen hopen dat we u snel weer mogen ontvangen. Tot die tijd kunt u gewoon onze gerechten blijven afhalen ! Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag van 16.00 tot 21.00 uur.

Buon anno a tutti !!

Giuseppe, Tina en het team van Pizzeria Il Giardino